Babykleding, Kindermode — 18/03/2013 at 12:43

De stijlvolle outfits van Tiny Universe

Voor iedere baby is er een outfit te vinden die helemaal past bij zijn of haar karakter. Zo heeft het kledingmerk Tiny Universe kleding ontworpen die aansluit bij stijlvolle gelegenheden, waarin baby’s betrokken kunnen worden.

Voor iedere gelegenheid waarin het uitkomt om wat stijl toe te voegen aan de outfit van de baby, heeft Tiny Universe de beste aanvullingen op de kledingkast. Met een collectie vol rompertjes met een smoking print erop en jurkjes met gedrukte parelkettingen is er voor iedere baby wel iets te vinden voor een feestje.

thetinyuniverse_main_ll

De kleding van het merk Tiny Universe is gemaakt van 100 procent katoen. Het bedrijf heeft een speciaal certificaat, waaruit blijkt dat de kleding is gemaakt zonder gebruik van schadelijke stoffen. Dit zorgt ervoor dat de kleding beschikbaar is voor alle jonge kinderen. Dit wilt ook zeggen dat er geen schadelijke stoffen in het milieu zijn gekomen tijdens de productie van de kleding. Dus het gaat om makkelijk en fijn zittende kleding met een stijlvol uiterlijk, die ook nog eens goed is voor het milieu.