Kindermode — 02/04/2013 at 08:31

Eenvoudig kinderkleding schoon houden

thumbs_jurk-ketting-1jrIedere moeder kent het probleem van de fase waarin kinderen leren om zelf te eten. De kleding van de kinderen lijkt op ieder moment van de dag vies te zijn en zit vaak onder de etensresten. Er is nu een kledingmerk wat daar een oplossing op gevonden heeft: Mubys.

Het handige van dit merk is dat er gewerkt wordt met losse voorpandjes voor de kleding. Deze voorpandjes kunnen eenvoudig worden vastgezet met drukkers, zodat het verschonen van een jong kind heel snel kan verlopen. De losse voorpandjes worden een Muby genoemd. Dankzij de slimme coating van deze mubys, wordt doorlekken tegengehouden.

Er is nog een tweede voordeel bij het gebruik van Mubys, naast het snelle en eenvoudige verschonen. Omdat de Mubys in verschillende soorten en stijlen te verkrijgen zijn, ontstaan er veel mogelijkheden om te combineren. Door dit mixen en matchen ontstaat er steeds een nieuw kledingstuk. De medewerkers van het merk helpen haar klanten graag om de juiste en leukste combinaties te maken.