Kindermode — 20/03/2013 at 11:26

Mode voor kinderen van klein tot groot

Net zo goed als voor volwassenen, worden modetrends voor kinderen op de voet gevolgd. Zowel voor jongens als voor meisjes wordt de kleding aangepast aan wat hip en modieus is op dit moment.

Alles draait om kleur
Net zoals bij de kleding voor volwassenen, is er in de kleding voor kinderen veel kleur terug te vinden. Ook in 2013 zal deze kleurrijke trend verder voortgezet worden. Kleurrijke broeken, gecombineerd met shirt met een vrolijke opdruk of print zullen te zien zijn in veel kledingwinkels voor kinderen. Niet alleen de kleding zelf is voorzien van een fel en vrolijke kleur, ook de accessoires zijn hierop aangepast.

5601hoogres

Feestkleding voor iedere gelegenheid
Ook kinderen worden regelmatig uitgenodigd op feestjes en gelegenheden. Maar er zijn ook feestjes speciaal voor kinderen, zoals de viering van de Heilige Communie. Speciaal voor deze gelegenheid wordt communie kleding ontworpen voor de jongens en meisjes die aan deze kerkelijke viering deelnemen.

Winterkleding met een bontrandje
Voor de winter van 2013 is de mode gericht op het warm houden van kinderen. In plaats van alleen dikkere stoffen te gebruiken, wordt in 2013 gebruik gemaakt van leuke dierenprints. Ook zijn de jassen, vesten en truien afgewerkt met imitatie bont, zodat er een warme indruk ontstaat bij de winterkleding.

Badkleding voor kinderen
Kinderen gaan net als volwassenen graag zwemmen. Niet alleen tijdens het leren zwemmen, maar ook voor feestjes is het zwembad een veelbezochte locatie. Om ervoor te zorgen dat ook de kinderen in stijl kunnen zwemmen, zijn er ook in de badkleding voor 2013 trends ontstaan. Badkleding voor jonge kinderen wordt meestal vervaardigd in een bepaald thema. Veelgekozen thema’s zijn marine, tropisch en zeedieren. Ook wordt er steeds meer gewerkt met vrolijke kleuren en prints om de badkleding zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de jonge dragers.